28 augustus 2017

Metacon voegt nieuwe brandwerende overheaddeur toe aan productaanbod

Metacon heeft een nieuw type brandwerende overheaddeur ontwikkeld en succesvol laten testen: METACON OHD ECO EI(1) 60 / EW 60. Het productaanbod van Metacon zal met deze deur worden uitgebreid. De maximaal leverbare dagmaten zijn 6.675 x 5.400 mm met een maximale oppervlakte van 24m2.

 

De nieuwe deur is een goedkoper alternatief van de reeds bestaande brandwerende overheaddeur METACON OHD EI(1) 60 / EW 90. De nieuwe overheaddeur zal binnen enkele weken worden toegevoegd aan het online calculatieprogramma www.metacon-online.nl. Vanaf medio oktober is de deur leverbaar.

 

Metacon heeft de deur tweezijdig laten testen bij Efectis in Bleiswijk volgens de norm EN 1634-1. Deze test bepaalt de brandwerendheid en rookbeheersing van deuren. Metacon is trots op het behaalde resultaat en hoopt middels deze ontwikkeling de positie op zowel de nationale als de internationale markt te vergroten.