2 februari 2016

Beurs

Van 22 tot en met 24 maart nemen wij deel aan Building Holland. Deze beurs wordt georganiseerd door Duurzaam Gebouwd. In 2015 zijn wij partner geworden, omdat wij ervan overtuigd zijn dat gedurende een goede samenwerking met andere partners in een vroeg stadium gezocht kan worden naar een optimale ontwikkeling van een bouwproject. Op deze manier kunnen onnodige kosten en tijd bespaard worden. Daarnaast vinden wij kennisoverdracht erg belangrijk. Binnen Duurzaam Gebouwd zit enorm veel kennis op uiteenlopende gebieden. Het samenvoegen van deze kennis zal absoluut leiden tot prachtige duurzame projecten, maar ook tot nieuwe ontwikkelingen op productniveau. Building Holland brengt al deze kennis samen in één evenement en biedt de bezoeker een totaalpakket aan.

 

Heeft u interesse om ons te bezoeken tijdens Building Holland, meld u dan aan als bezoeker via onderstaande link. 

Klik hier.