20 maart 2015

Metacon heeft zich als kennispartner verbonden aan het platform Duurzaam Gebouwd

De bouwbranche staat voor enorme uitdagingen: van het reduceren van faalkosten tot het verminderen van CO2-uitstoot. Duurzaam Gebouwd brengt als integraal platform daarom alle schakels in de bouw- en vastgoedsector samen en richt zich, samen met toonaangevende partners, op integrale samenwerking, kennis- en netwerkdeling en het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe business. De missie van platform Duurzaam Gebouwd is de samenwerking in de integrale bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen. Met het behalen van de certificaten ISO 9001 en ISO 14001 heeft Metacon reeds laten zien dat zij het belang van onder andere een goed milieumanagementsysteem erg belangrijk vindt. Aansluiten bij het platform Duurzaam Gebouwd als kennispartner is dan ook een logische volgende stap. Metacon ziet erg uit naar een succesvolle samenwerking!

 

Voor meer informatie over Duurzaam Gebouwd, ga naar http://www.duurzaamgebouwd.nl/