23 januari 2015

Metacon sponsor van Goudse voetbalvereniging CVV De Jodan Boys

Metacon is sinds kort één van de sponsoren van CVV De Jodan Boys. De Goudse voetbalvereniging is al sinds 1934 een begrip in Gouda. De vereniging, die als motto heeft “Presteren is prachtig, maar niet alles bepalend”, heeft senioren-, jeugd- en damesteams (sommige teams voetballen op landelijk niveau). Naast het stimuleren van de sportieve prestaties zijn “respect voor elkaar” en “een goede sfeer” erg belangrijk binnen de club. CVV De Jodan Boys heeft zonder meer een goede reputatie in de Goudse regio en is met meer dan 1000 leden een toonaangevende club. Metacon wenst alle leden een sportieve en succesvolle tweede seizoenshelft toe.

 

Wilt u meer weten over deze sportieve voetbalvereniging? Ga naar http://www.cvvdejodanboys.nl/vv/