8 januari 2015

Brandwerende deur in gebruik als conveyor deur

Een dealer van ons heeft bij zijn klant in Duitsland een brandwerende deur, type RGS EI(1) 120, gemonteerd. De brandwerende deur heeft een brandweerstand van 120 minuten en zal tevens gebruikt worden als conveyor deur (doorvoer voor lopende band - zie foto 1). De deur heeft een afmeting van 1000mm x 2140mm (b x h) en is voorzien van een staal verzinkte rol-/motoromkasting. Omdat de deur lager is dan 2500mm is de omkasting (3-zijden) hierop aangepast. Daarnaast is de deur voorzien van een failsafe kettingwielmotor, waardoor de brandwerende deur bij uitval van spanning direct gravitair sluit. De RGS EI(1) 120 biedt in deze situatie de perfecte oplossing!

 

Wilt u meer weten over deze brandwerende deur? Ga naar http://www.metacon.nl/nl/producten/branddeuren/metacon-rgs-ei1-120 of neem contact met ons op.