11 december 2014

Brandwerende schuifdeuren voor hoog frequent gebruik

In het nieuwe winkelcentrum in Waddinxveen, welke onlangs is geopend, zijn door een dealer van ons in de HEMA 2 brandwerende schuifdeuren, type SGS Standard, gemonteerd. De 1-vleugelige schuifdeur heeft een dagmaat van 1050x2385 mm, de andere deur is 2-vleugelig en heeft een dagmaat van 2000x2380 mm. Beide schuifdeuren zijn volledig in RAL 9010 gepoedercoat en iedere deurvleugel is voorzien van een beglazing (zichtvenster) van 300x500 mm.

 

Tevens zijn de schuifdeuren uitgevoerd met een speciale aandrijving en bewegingsradars, zodat de brandwerende schuifdeuren geschikt zijn voor hoog frequent gebruik, wat ze de perfecte oplossing maakt als afsluiting tussen de winkelvloer en het magazijn!

 

Meer weten over onze brandwerende schuifdeuren? Ga naar: http://www.metacon.nl/nl/producten/branddeuren/metacon-sgs