18 augustus 2014

Abercrombie & Fitch

Eind november 2013 heeft er een grote brand gewoed bij Abercrombie & Fitch aan de Champs-Elysées in Parijs (een flagship store van het gelijknamige Amerikaanse kledingmerk).

 

Er werden meer dan 50 brandweerlieden en voertuigen ingezet en na ruim 2 uur werd de brand bedwongen. Het klassieke pand, de monumentale trap, de wandbeschilderingen en de decors zijn beschermd gebleven door 2 van de 4 brandwerende roldeuren, type RGS EI(1) 60 / EW 180, die Metacon enkele jaren geleden leverde via haar Franse relatie.

 

Nu, bijna een jaar later, levert Metacon opnieuw 2 brandwerende roldeuren, type RGS EI(1) 60 / EW 180, aan deze tevreden klant middels haar Franse relatie, ter vervanging van de “gebruikte” branddeuren. Dit is een prachtig compliment voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en deze nemen wij uiteraard graag in ontvangst! 

 

Meer informatie over dit type branddeuren en andere producten vindt U op www.metacon.nl.