23 juli 2013

Test Metacon OHD

Na een eerdere test op 15 mei, waarbij onze brandwerende overheaddeur (METACON OHD) een prestatie haalde van 90 minuten brandvertraging conform de Nederlandse EW-normering, is de overheaddeur gister, maandag 22 juli, getest t.b.v. de Europese normering NEN-EN 1634-1. Met trots kunnen wij zeggen dat ook deze test succesvol is verlopen en onze brandwerende overheaddeur nu tweezijdig getest is voor 60 minuten conform de EI(1) eis!

 

Doordat de overheaddeur ook uitgevoerd kan worden met een gecertificeerde vloeistofkering en/of ATEX gecertificeerde aandrijvingen, besturingen en toebehoren, is dit een zeer complete combinatie voor de meest uiteenlopende toepassingen. De afmetingen waarop we deze deur kunnen produceren, zijn een breedte van 5.100mm en een hoogte van 6.750mm, waarbij de maximale grootte van de opening 22,7m2 mag zijn!

 

Wederom een succesvolle stap op de internationale markt!