Home >> Over Metacon >> Stage lopen bij Metacon

Stage lopen bij Metacon

Bij een stage ga je gedurende een bepaalde periode leren hoe je de theorie, die je op school hebt geleerd, bij een bedrijf in praktijk kan brengen. Op deze manier doe je relevante werkervaring op en kan je bovendien het vakgebied eens vanaf een andere kant bekijken.

Stage lopen is bij de meeste opleidingen een belangrijk deel van de studie. Het zoeken en vinden van een stageplek is vaak van essentieel belang voor het behalen van je diploma. Bij Metacon zijn er stagemogelijkheden voor studenten die een opleiding volgen binnen de technische beroepsopleidingen of binnen economische/administratieve beroepsopleidingen.

Metacon biedt je graag de kans om in de praktijk mee te draaien of te kunnen afstuderen. Je maakt kennis met onze waarden, bedrijfscultuur, met de manier waarop we werken en, niet onbelangrijk, je leert meer over je eigen interesses, ambities, vaardigheden en de loopbaanmogelijkheden die daarop aansluiten.

Wij zijn een erkend leerbedrijf bij Kenteq en Ecabo. Meer weten over deze kennis- en adviescentra? Ga naar de website van Kenteq of Ecabo. 

Wil je meer weten over stage lopen bij Metacon? Ben je benieuwd of er bij ons een stageplek voor jou beschikbaar is? Neem contact op met Nelleke Smeelen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0182-510777.