Home >> Over Metacon >> Over Metacon │Bedrijf

Over Metacon │Bedrijf

Uw specialist in rolluiken, branddeuren en zonweringsystemen.

Metacon is dé fabrikant van rolluiken, branddeuren en zonweringsystemen en daarbij gespecialiseerd in constructiewerk. Met ruim 70 vakbekwame medewerkers en vestigingen in Nederland en België, heeft Metacon een groot netwerk van relaties in Europa opgebouwd.

Metacon heeft, met het grote assortiment aan rolluiken, branddeuren en constructiewerk, een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties. Dat maakt Metacon dé deurenspecialist van Nederland.

Metacon vervaardigt inbraakwerende rolluiken en rolhekken met dichte, geperforeerde of transparante lamellen en schaarhekken. Verder ontwikkelt en levert Metacon een scala aan brandwerende roldeuren, hefdeuren (zowel verticaal als horizontaal heffend), schuifdeuren, overheaddeuren en brandwerende doeken.

In een eigen bedrijfshal met een modern en geavanceerd machinepark, worden uiteenlopende producten vervaardigd uit onder andere staal, aluminium en roestvaststaal. Zowel complexe maatwerkoplossingen als eenvoudige serieproducten. Met stalen zonweringen en schaararmschermen, profileert Metacon zich op diverse markten.

Metacon | De deurenspecialist van Nederland en daarbuiten.

De internationale ambities van Metacon worden gestaag waargemaakt. Meer opdrachtgevers kloppen aan en vragen Metacon mee te denken over het realiseren van omvangrijke projecten in het buitenland. Internationaal behaalt Metacon de grootste groei, het aantal gerealiseerde projecten buiten Nederland neemt jaarlijks toe.