Werken bij Metacon

Werken bij Metacon

Onze vacatures

Werken bij Metacon, is werken aan jouw toekomst. Werken bij Metacon betekent een leuke toekomst bij een solide onderneming.

 

Metacon wil toonaangevend zijn op het gebied van rolluiken, roldeuren, rolhekken en brandwerende deuren. De eisen die worden gesteld aan onze producten zijn hoog en dat vraagt veel inzet van onze medewerkers.

 

Op deze pagina worden de vacatures gepubliceerd.

 

Productiemedewerker te Waddinxveen

Voor de productie van branddeuren op onze vestiging in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een ervaren productiemedewerker. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het assembleren van onderdelen tot het vervaardigen van het eindproduct, dit betreft brandwerende schuif- en overheaddeuren.

 

De kandidaat die wij zoeken, heeft bij voorkeur ervaring met de vervaardiging van deuren en anders in ieder geval ervaring in een productieomgeving in de metaalsector. Technisch inzicht, oog voor detail en kwaliteit zijn belangrijke vaardigheden voor deze functie. Verder is het belangrijk dat je bekend bent met het lezen van technische tekeningen, dat je de Nederlandse taal mondeling goed beheerst en dat je goed zelfstandig kunt werken.

 

Het betreft een functie waarbij je in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd krijgt, maar bij goed functioneren is er zicht op een vast dienstverband. Het betreft een functie voor 40 uur per week, de werktijden zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur. Wij werken met de cao Metalektro. Dat betekent onder andere een goede pensioenvoorziening en 40 vrije dagen per jaar.

 

Interesse? Stuur dan een mail naar cv@metacon.nl of bel 0182-510777 en vraag naar Kimm de Looze (HR Manager)

 

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.